Tel 031-13 49 80   Om Kimo     Kontakta oss     Nyheter     Kalibrering     Kurser     Ladda hem     Kundvagn   


Sök artikel:


Utbildning i termografi

Våra termografikurser vänder sig till dig som vill få ut så mycket som möjligt av din värmekamera. IR-teknikens utveckling går rasande fort och dagens kameror är mycket enkla att använda, men det finns fortfarande en del fallgropar. Därför är det viktigt att veta hur tekniken fungerar för att få maximal nytta av din värmekamera.
Kimo Instrument, i samarbete med ITC, erbjuder fyra kurser inom termografering: En endags grundkurs, en fyra dagar lång certifieringskurs samt tvådagarskurser i bygg- respektive eltermografering. Kurserna är märkesoberoende, alla är välkomna oavsett fabrikat på kameran. Vi arrangerar även kurser på plats hos er.

Certifiering skapar trygghet för kunden!

Ring för mer information.

Art nr: 71075

Pris: På begäran


Lämpliga tillbehör till

PC-program ThermaCAM Reporter

ThermaCAM Reporter är särskilt framtagen för att fungera tillsammans med FLIRs värmekameror och är ett kraftfullt och användarvänligt verktyg för att skapa professionella inspektionsrapporter. Radiometriska värmebilder (med temperaturinformation) kan enkelt infogas i den Microsoft Word-baserade programvaran. Med ThermaCAM Reporter kan du snabbt och enkelt skapa tydliga rapporter att prese ...

[ Mer information om artikeln ]

Art nr: 71110
Pris: På begäran

Lägg till i kundvagnen


Ring oss för att boka kurser!

Tel: 031-13 49 80