Tel 031-13 49 80   Om Kimo     Kontakta oss     Nyheter     Kalibrering     Kurser     Ladda hem     Kundvagn   


Sök artikel:


Kimo - En partner att lita på!


Kvalitet
Kimo tillverkar och säljer mätinstrument för professionell användning inom industri och VVS, och har gjort så i 30 år. Tillverkning sker i huvudsak i Kimo:s ISO-certifierade fabrik i Frankrike. Alla komponenter och sensorer är av mycket hög kvalitet och varje instrument genomgår omfattande datoriserade tester för att garantera angiven noggrannhet. Spårbara kalibreringscertifikat medföljer instrumenten som standard.

Pris
Hög kvalitet till rimligt pris är det genomgående tankesättet i företaget. Högteknologisk tillverkning och kostnadseffektiv organisation gör Kimo:s instrument mycket konkurrenskraftiga även prismässigt! Detta medför att vi stolt kan redovisa våra priser öppet på hemsidan. (Alla priser exkl. moms)


Kimo Sverige
Instrument som säljs via Kimo Sverige anpassas till den svenska marknaden. Vissa specialfunktioner läggs till eller ändras. Kimo Sverige AB fungerar som en nationell plattform med starkt stöd från internationella Kimo-organisationen.Rådgivning
Vi som representerar Kimo har lång erfarenhet av mätinstrument och har förmodligen stött på ditt mätbehov tidigare. Därför kan vi snabbt hjälpa dig finna den optimala utrustningen, till den lägsta kostnaden. Hos oss har du alltid tillgång till professionell rådgivning innan köp och support efter köp. Vi strävar efter att bygga långsiktiga relationer med våra kunder och förväntar oss inte att varje samtal ska avslutas med affär. Vi rekommenderar att du kontaktar oss personligen innan beställning, men som en extra service erbjuder vi även en kundvagnsfunktion på hemsidan för dig som redan vet precis vad du behöver.

Även om du inte direkt finner vad du söker i våra kataloger eller på hemsidan, kan det löna sig att slå en signal. Vi kan ge dig tips, råd och förslag på hur du ska lösa ditt mätproblem. Om vi inte kan tillhandahålla just det instrumentet du för tillfället söker, drar vi oss inte för att hänvisa till "konkurrenter". Vi har bra koll på vilka företag som säljer vilka instrument. Om vi hjälper dig hitta det bästa instrumentet och lyckas vinna ditt förtroende, är vår förhoppning att du kontaktar oss även nästa gång mätbehov uppstår. Det är på den vägen vi vill bygga en relation med dig som kund.

Behov kan komma plötsligt. Därför ber vi dig lägga upp vår hemsidesadress www.kimo.se som favorit i din webbläsare. Det kan spara tid och pengar nästa gång du söker ett speciellt instrument.
Garanti
Upp till 3 års fabriksgaranti. Garantitiden står angiven under "Tekniska data" för varje instrument.

Garanterad tillgång till reservdelar och givare minst 10 år efter köp.


Service
Merparten av all service och reparation sker i vår verkstad i Göteborg. De mest komplicerade ärendena skickas dock till fabriken i Frankrike. Oavsett var servicen sker jobbar vi hårt för att du inte ska behöva vänta längre än nödvändigt på ditt instrument.

Påseende
Ibland kan man inte garantera att instrumentet fungerar som tänkt i speciella applikationer. I sådana fall lånar vi gärna ut instrument för påseende så får du prova utrustningen i verkligheten. Detta ger oss värdefull information och dig tryggare köp!


Miljö
Vårt miljöarbete präglas av målsättningen att minimera all skadlig miljöpåverkan och arbeta förebyggande när det gäller ny miljöpåverkan. Vi strävar efter att göra personal, kunder och leverantörer medvetna om miljö- och utvecklingsproblem. Miljöhänsyn vägs in i alla beslut. Kimo följer tillämplig miljölagstiftning och föreskrifter liksom övriga miljökrav som företaget berörs av.
Kimo är vänföretag till Världsnaturfonden WWF och alla våra trycksaker är miljömärkta med Svanen.
Anpassningar
Behöver du specialanpassade givare och tillbehör? Kontakta oss, så undersöker vi möjligheten att tillverka efter ditt önskemål.

Betalning
Efter godkänd kreditkontroll gäller normalt betalningsvillkor med 30 dagar netto. Vid överskridande av betalningstiden debiteras normal dröjsmålsränta. Kimo Instrument  AB förbehåller sig om att en såld vara förblir säljarens egendom till dess att köparen fullgjort sina betalningsförpliktelser.

Leverans
Gäller fritt från KIMO Instrument AB’s lager i Göteborg. Leverans sker normalt med Postens företagspaket om inte annat överenskommits.