Tel 031-13 49 80   Om Kimo     Kontakta oss     Nyheter     Kalibrering     Kurser     Ladda hem     Kundvagn   


Sök artikel:


Kurser


 

Kurser i termografi

Våra utbildningar i termografi vänder sig till dig som vill få ut så mycket som möjligt av din värmekamera. IR-teknikens utveckling går rasande fort och dagens kameror är mycket enkla att använda, men det finns fortfarande en del fallgropar. Därför är det viktigt att veta hur tekniken fungerar för att få maximal nytta av din värmekamera.
Kimo Instrument, i samarbete med ITC, erbjuder fyra kurser inom termografering: En endags grundkurs, en fyra dagar lång certifieringskurs samt tvådagarskurser i bygg- respektive eltermografering.

Läs mer >>


Grundkurs i ventilationsteknik för fastighetstekniker

Kursen vänder sig till dig som arbetar med fastighetsdrift eller fastighetsunderhåll och vill få grundläggande kunskaper om hur man kan kontrollera och mäta upp luftflöden i kanaler och don. Inga förkunskaper krävs.
Utbildningen är uppdelad i två pass med teori resp. praktik och hålls under en dag mellan kl 8:30 – 16:30 i KIMO:s lokaler i Göteborg.
Utbildare Ingemar Blad har mångårig erfarenhet av ventilation genom både injustering och OVK. Ingemar har även under åren hållit många kurser i ventilationsteknik på olika nivåer.

Läs mer >>

  Grundkurs i byggfukt för fastighetstekniker

Kursen vänder sig till dig som arbetar med fastighetsskötsel eller fastighetsunderhåll och vill få grundläggande kunskaper om hur man kan kontrollera och mäta upp fukthalter i olika byggnadsdelar.
Inga förkunskaper krävs.

Utbildningen är uppdelad i två pass med teori resp. praktik och hålls under en dag mellan kl 8:30 – 16:30 i KIMO:s lokaler i Göteborg.

Läs mer >>